Tjaša Tičar

Živjo, sem Tjaša, aktivna mamica, trenerka in velika ljubiteljica športa in gibanja. Najraje visoko v gorah, z nasmehom na obrazu pa tudi v Gym-u in dvorani. Zagovarjam zmernost na vseh področjih, pri treningih, prehrani, delu in ostalemu. Pri svojem delu sem zelo natančna, svoje znanje pa redno nadgrajujem z udeležbo seminarjev oz. izobraževanj na temo vadbe, poškodbe, rehabilitacije, poporodne vadbe in vadbe v nosečnosti. Poleg tega se zavedam, da je vsaka stranka različna zato se vsakemu 100 % posvetim.

Za sabo imam več let izkušenj in veliko uspešnih zgodb. Kar me še posebej osreči pri delu, ki ga opravljam je zadovoljstvo posameznika, rezultati, ki pridejo po daljšem sodelovanju, predvsem pa občutki hvaležnosti, ko skupaj gradimo boljši odnos do telesa in posledično izboljšamo kakovost življenja.

Trening plan zastavim tako, da se posameznik v svojem telesu počuti dobro, predvsem pa brez bolečin. Ne obljubljam hitrih rezultatov in sprememb, ampak pristopam z mišljenjem, da navade do boljšega počutja, zdravega telesa in uravnotežene prehrane, uvajamo počasi in postopoma. Naučim vas, kako vzpostaviti zdrav, aktiven življenjski slog, ki pa je popotnica za celo življenje.

Trening vam želim predstaviti kot aktivnost v dnevu, po kateri se počutite z več energije, sproščeno in z mišljenjem, da ste naredili nekaj izjemnega zase in za svoje telo. Potrudim se, da trening ni dolgočasen, poslušam in upoštevam vaš vsakdan, posledice in šibke točke dela, ki ga opravljate predvsem pa poskrbim za dobro vzdušje in omogočim varno okolje za doseganje vaših ciljev.

Osebni trening

Osebni trening, drugače tudi individualna vadba, se izvaja v Gym prostorih v Hiši na travniku. Vadba poteka pod mojim nadzorom, vadečega skozi celotno vadbeno enoto spremljam, skrbim, da se vaje izvaja pravilno ...

Semi - osebno trenerstvo

 Pri semi-osebnem trenerstvu gre za trening, ki poteka v manjši skupini. Moja pozornost je usmerjena na maksimalno 4 vadeče naenkrat, vsak pa trenira po svojem, prilagojenem programu ...

Trening v paru

Za vse, ki bi na treningu »švicali« skupaj s svojim partnerjem, prijateljico ali prijateljem, sorodnikom, ali staršem, vadbeni program pa je še vedno prilagojen vsakemu posamezniku posebej ...

Mnenja mojih strank

🤍🤍🤍

🤍🤍🤍 ...

V Tamar na eno dobro kosilce 🤍

V Tamar na eno dobro kosilce 🤍 ...

Tako čudovit, da si zasluži objavo na zidu. Sončni zahod na vrhu Zvoha 😍

Tako čudovit, da si zasluži objavo na zidu. Sončni zahod na vrhu Zvoha 😍 ...

Termini treningov

PONEDELJEK – POPOLDAN
TOREK - DOPOLDAN
SREDA - POPOLDAN
ČETRTEK - DOPOLDAN
PETEK - POPOLDAN

Za termin se dogovorimo na brezplačnem posvetu. Priporočeno je, da se dogovorimo za fiksen termin, v nasprotnem primeru se za trening menimo sproti po dogovoru.

Kontaktni podatki

Naslov -  KinVital, Hiša na travniku,
Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob
Telefon - 070 770 509
Email - info@tjasaticar.si
Tjaša Tičar osebna trenerka