Pri semi-osebnem trenerstvu gre za trening, ki poteka v manjši skupini. Moja pozornost je usmerjena na maksimalno 4 vadeče naenkrat, vsak pa trenira po svojem, prilagojenem programu. Ker gre za manjšo skupino, je vadba še vedno pod strokovnim nadzorom.

Kaj je prednost semi-osebnega trenerstva?
Prednost je definitivno v ceni, saj je od vseh storitev najdostopnejša. Poleg tega je trening plan še vedno prilagojen posamezniku in njegovim zmožnostim. Lahko bi rekli, da se približamo tako osebnemu trenerstvu kot tudi manjši vodeni vadbi. Vadečim je všeč tudi družba in dobro vzdušje, ki se ustvari na samem treningu.

Priporočila bi ga v prvi vrsti vsem, ki si zaradi finančnih zadev osebno trenerstvo težje privoščite, vseeno pa si želite individualen pristop. Dobrodošli vsi, ki imate radi družbo na treningu, poleg tega pa niste največji ljubitelji polnih skupin. Vsi, ki ste se z vadbo že srečevali in potrebujete le dodatno vzpodbudo in skrb nad pravilno izvedenimi gibi. Vabljeni pa tudi vsi začetniki. V tem primeru se prvo uro naredi individualno, kasneje pa z vadbo lahko nadaljujete v semi-skupini.

 Kaj pričakovati na samem treningu?

  • Strokovno vodene individualne treninge,
  • prilagojen in personaliziran vadbeni program,
  • 100 % podpora in spodbujanje pri sami vadbeni enoti,
  • PDF- priročnik, smernice in priporočila za uravnoteženo prehrano,
  • Svetovanje glede zdravega življenjskega sloga
  • redno spremljanje in beleženje napredka
  • Darilo

Pred pričetkov programa je obvezen brezplačni posvet, kjer se spoznamo, vi pa mi zaupate svoje cilje in težave. Pogovorimo se o vseh bolečinah, če so le te prisotne, o vseh omejitvah, ki bi lahko vplivale na sam potek treninga ter na želje, s katerimi pristopite do mene. Na posvetu prejmete tudi vprašalnik, na podlagi katerega sestavim in prilagodim vadbeni program, na koncu pa vadeči dobi v podpis pristopno soglasje, ki je dogovor o sodelovanju.

Mnenja mojih strank

🤍🤍🤍

🤍🤍🤍 ...

V Tamar na eno dobro kosilce 🤍

V Tamar na eno dobro kosilce 🤍 ...

Tako čudovit, da si zasluži objavo na zidu. Sončni zahod na vrhu Zvoha 😍

Tako čudovit, da si zasluži objavo na zidu. Sončni zahod na vrhu Zvoha 😍 ...

Termini treningov

PONEDELJEK – POPOLDAN
TOREK - DOPOLDAN
SREDA - POPOLDAN
ČETRTEK - DOPOLDAN
PETEK - POPOLDAN

Za termin se dogovorimo na brezplačnem posvetu. Priporočeno je, da se dogovorimo za fiksen termin, v nasprotnem primeru se za trening menimo sproti po dogovoru.

Kontaktni podatki

Naslov -  KinVital, Hiša na travniku,
Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob
Telefon - 070 770 509
Email - info@tjasaticar.si
Tjaša Tičar osebna trenerka