Za vse, ki bi na treningu »švicali« skupaj s svojim partnerjem, prijateljico, prijateljem, sorodnikom, ali staršem, vadbeni program pa je še vedno prilagojen vsakemu posamezniku posebej. Pri treningu v paru je moja pozornost usmerjena na dve osebi hkrati, poleg tega pa je cenovno bolj prijazen, saj se cena razdeli. Prepričana sem, da trening v paru lahko okrepi vaše medsebojno razmerje, naveže nova prijateljstva, vsekakor pa pripomore k boljšim rezultatom, saj ste drug drugemu dobra motivacija.

Dobrodošli torej vsi začetniki, vsi tisti, ki niste 100% prepričani v pravilno izvedbo gibalnih vzorcev in vsi, ki potrebujete še dodatno vzpodbudo in podporo na samem treningu. Prepričana sem, da bo vaš partner/ica, prijatelj/ica poskrbela, da bo vzdušje na treningu še malenkost boljše in bo sama transformacija toliko lažja, saj na treningu ne boste sami.

Kaj pričakovati na samem treningu?

  • Strokovno vodene individualne treninge,
  • prilagojen in personaliziran vadbeni program,
  • 100 % podpora in spodbujanje pri sami vadbeni enoti,
  • PDF- priročnik, smernice in priporočila za uravnoteženo prehrano,
  • Svetovanje glede zdravega življenjskega sloga
  • redno spremljanje in beleženje napredka
  • Darilo

Pred pričetkov programa je obvezen brezplačni posvet, kjer se spoznamo, vi pa mi zaupate svoje cilje in težave. Pogovorimo se o vseh bolečinah, če so le te prisotne, o vseh omejitvah, ki bi lahko vplivale na sam potek treninga ter na želje, zaradi katerih pristopite do mene. Na posvetu prejmete tudi vprašalnik, na podlagi katerega sestavim in prilagodim vadbeni program, na koncu pa vadeči dobi v podpis pristopno soglasje, ki je dogovor o sodelovanju.

Mnenja mojih strank

🤍🤍🤍

🤍🤍🤍 ...

V Tamar na eno dobro kosilce 🤍

V Tamar na eno dobro kosilce 🤍 ...

Tako čudovit, da si zasluži objavo na zidu. Sončni zahod na vrhu Zvoha 😍

Tako čudovit, da si zasluži objavo na zidu. Sončni zahod na vrhu Zvoha 😍 ...

Termini treningov

PONEDELJEK – POPOLDAN
TOREK - DOPOLDAN
SREDA - POPOLDAN
ČETRTEK - DOPOLDAN
PETEK - POPOLDAN

Za termin se dogovorimo na brezplačnem posvetu. Priporočeno je, da se dogovorimo za fiksen termin, v nasprotnem primeru se za trening menimo sproti po dogovoru.

Kontaktni podatki

Naslov -  KinVital, Hiša na travniku,
Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob
Telefon - 070 770 509
Email - info@tjasaticar.si
Tjaša Tičar osebna trenerka